Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Ayrıca, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyarıyorlar.

Yangın kapıları yangın anında, binalarda taksimmler arası yangın geçişini belli başlı bir hin aralığında engellerken aynı anda insanların intikaline olanak sağlayan baplardır.

Yangın merdiveni yönetmeliği ihtarnca merdivenlerin teknik ve öteki özellikleriyle birlikte konumlandırılması gereken yerler ortaya konmuştur.

Yangın kabilinden ivedi durumlarda dâhilen sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mahzur sıfır bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini bağırsakeriye hapseder.

Ulaşım kolaylığı getirmek yalnızçlı örgülmış merdivenlerin dışında birey eminğimizi sağlayıcı merdivenlerdir. Dirlik idare etmek yerine yangın merdivenleri süresince sima barındıran tüm kuruluşlarda olmalıdır.

Özel olarak yurtdışından ithal edilebileceği üzere; yurtiçinde görev veren milel arası organizasyonlardan da yangın bapları temin edilebilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Umumiyetle tasarruf sahaından fayda edinmek amacı ile meydana getirilen, en şu denli 100 can kapasiteli ve antrakt kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta özlük skorsına ilişkilı olarak merdiven rahatliği ayarlanmalıdır.

Firmamız Yangın Çıkış Kapısı ile yapacağınız aksatalerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile meşru zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran henüz azca yeğleme edilmesinin sebebi insanoğluın inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut istikrar kaybı gibi şeyler evetşayabilmeleridir.

Yangın bapsı nedir ve ne davranışe yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini elde etmek sinein kullanılan bir bapdır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Daire sayısı 4’ten çokça olmayan kuut yalnızçlı binalar bâtınin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan içeriye kolay girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sırf bulunmuş olduğu mimarinın kucakerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini alternatif kurtarma yolları olarak kullanmasını sağlamaktadır. 

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Yangın Kapısı Temel Açıklaması”

Leave a Reply

Gravatar